Mint ahogyan arról a Bahír is beszámolt döbbenetes számok érkeztek az elmúlt 24 órából koronavírus-fronton: 1293 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 43 025-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Elhunyt 33 krónikus beteg, 1085-re emelkedett az elhunytak száma, 13 134-en pedig már meggyógyultak. Az elhunytak között szerepel egy 20 éves férfi is, ő a járvány eddigi legfiatalabb áldozata hazánkban.

Ezek most a BAHÍR legfrissebb hírei

A koronavírus tájékoztató oldal információi szerint a halálos áldozatok között szerepel egy 20 éves fiatal férfi is, akinek olyan alapbetegségei voltak, mint csontvelő-transzplantáció, kóros elhízás és vérszegénység.

Brüsszelből jelentkezett be Orbán Viktor – Ezt mondta az éjszakába nyúló ülés után – BaHír

Orbán Viktor jelen pillanatban is Brüsszelben tartózkodik az EU-csúcson. Ennek apropóján már tegnap délután is közzétett egy bejegyzést Facebook oldalán, melyben tudatta, hogy szerinte a koronavírus-járvány, az ellene való védekezés és az ezzel kapcsolatos európai koordináció a csúcstalálkozó legfontossabb témája. Magyarország miniszterelnöke továbbá kifejtette: az EU-s állam-, illetve kormányfők péntek estig tartó találkozóján megbeszélik, hogyan […]

A 20 éves férfi halálának körülményeiről Müller Cecília tiszti főorvos az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján annyit mondott, hogy gyorsan zajló, súlyos megbetegedésben szenvedett.

A sajtótájékoztató itt visszanézhető:

Az operatív törzs sajtótájékoztatója (2020. október 16.)

Az operatív törzs sajtótájékoztatója (2020. október 16.)

Közzétette: Magyarország Kormánya – 2020. október 16., péntek

A 20 éves férfi egyébként a járvány legfiatalabb áldozata hazánkban, korábban egy 21 éves nő volt, akinek szintén több alapbetegsége volt, többbek között súlyos trombocitopénia és agyállományi vérzés.