A Bahír már korábban is írt róla, hogy Tóth Vera mennyire jól érzi magát a festői szépségű Palkonyán, ám az utóbbi időben egyre inkább megszaporodtak közösségi oldalán azok a posztok, melyekben a Baranya megyei település kap kiemelt figyelmet.

Mint ismert ugyanis Vera párja, Pauli Zoltán Palkonyán él és alkot, emellett pedig a nevéhez köthető – az elmondása szerint szerelemprojektként futó – PalKonyha.

Ezek a BAHÍR legrissebb hírei

Vera több ízben tesz közzé bejegyzéseket a csodás helyszínről, október elején például egy komplett fotósorozatot osztott meg, melyből kiderült, hogy testvére Tóth Gabi és férje Krausz Gábor is velük volt, sőt még a Tha Shudras énekes, Trap kapitány is tiszteletét tette Palkonyán.

A ma reggelt pedig szintén egy hamisítatatlan palkonyai élménnyel indította:

“Hoztam egy kis Palkonyha életérzést napindítónak. Micsoda csoda ez a hely, mindig elámulok rajta. Öröm bele energiát fektetni, mert a munkának itt van gyümölcse, szív, szeretet övezi, apránként fejlődik, olyan mint egy gyermek, ki napról napra egyre többet mutat meg magából és mi áhitattal nézzük végig, hogy szedi magára az értékeket és hogy meghálálja mindazt, amit teszünk érte” – írja bejegyzésében Vera.

Vera egyébként a Pécsaktuálnak elmondta, “Van, hogy odamegyek a vendégekhez, akik olykor meglepődnek, de 10 perc múlva megszokják, hogy én viszem nekik a kávét, vagy a kis borocskát”

Vera mindig is imádta Villányt. Palkonyáról is hallott korábban, de a szíve hozta ide. Párja, Zoli viszi a faluban található bor bisztrót és vendégfogadót. Vera pedig simán beáll mosogatni, vagy asztalt leszedni, ha kell – írja a lap.

Vera pedig a jó értelembe vett mindenes Palkonyán

– Vera nagyon ügyes, meglátja a munkát és szerintem azért élvezi ezt, mert teljesen más, mint ami az ő hivatása. Én is élvezem, ha elkísérhetem őt egy-egy fellépésre – árulta el a lapnak Vera párja, Zoli, aki azt is hozzátette hogy Vera elkezdett egy komoly sommelier képzést, Az énekesnő célja, hogy elmélyítse a szaktudását a borok és az italok, és a profi szerviz világában.

Nyitókép: Tóth Vera – TV2