A pecsaktual épp most próbál óriási botrányt csapni – nem túl nagy eredménnyel – a mohácsi választást követő események kapcsán. Ahogy írják, Csorbai éjjel, a választási vereség után „settenkedve” ment be az irodájába, és hozott el onnan iratokat. Csorbia már jelezte, hogy csak személyes holmikért ment be, ami persze lehet gyanús, ha mindenképpen összehúzott szemekkel akarjuk nézni a dolgokat, de legyünk őszinték: történtek már ennél cifrább dolgok is a magyar politikában.

Ott van például Jászberény esete. A Fidesz 2019 őszén elvesztette a jászsági várost, az új polgármestert pedig több zsáknyi ledarált irat fogadta. Vélhetően soha nem fogjuk megtudni, hogy milyen dokumentumokat kellett azonnal megsemmisíteniük a kormánypárti politikusoknak, dolgozóknak. Ha Csorbai ügyére azt mondjuk, hogy gyanús, akkor erre vélhetően új szót kellen kitalálni.

Ezekben a percekben dől el a szavazatok újraszámlálásának sorsa a Szolnoki Megyeházán. Ezzel párhuzamosan elindult az…

Közzétette: Budai Lóránt – 2019. október 18., péntek
Sose tudjuk meg, hogy mik lehettek ezek az iratok.

De közel sem kell a jászságig mennünk, ha furcsa dolgokat szeretnénk látni. Elég csak a PSN-ig. A PSN korábbi vezetője Vári Attila volt, ám a választások után értelemszerűen le kellett mondani a posztjáról. Péterffy Attila a sportért felelős önkormányzati céget is átvilágította, és kiderült, hogy fontos adatok, CD-k, merevlemezek tűntek el. Habár a pécsi polgármester határozott utasítása volt a győzelme után, hogy tilos bármin is változtatni az önkormányzati cégeknél, ám a Vári által irányított PSN-nél döbbenetes dolgok történtek. Gyakorlatilag minden fontos adatot eltüntettek, törölték az e-maileket, kicserélték a merevlemezeket, hardvereket tüntettek el.

De értjük, Csorbai elhozta a bögréjét a mohácsi hivatalból, skandalum!