A hétvégén az NB III Közép-csoportjában Kozármisleny remek játékkal győzött, és tovább jutott.  Legyőzték a velük egy szinten lévő Tatabányát. Szombaton Márkvárt Patrik 62. percben szerzett góljával szerezték meg a hazaiak a győzelmet, és az 1-0-as végeredményt. Az eredmény kiemelkedő örömre adott okot a mislenyieknek, mert a Tatabánya eddig nagyon jó formában volt.

„Minden mérkőzés fontos, főleg itt a felnőtt futballban. Minden játékos úgy megy fel a pályára, hogy nyerni szeretne. Játszottunk egy olyan meccset, amit mi tettünk nehézzé magunknak, hiszen az első félidő 15. percéig 3 olyan ziccerünk volt, amiből ha csak egyet is értékesítünk, más a játék képe. Így sem vagyok elégedetlen, mert az ellenfélnek nem volt komoly kapura lövése, kapusunknak nem kellett különösebben védenie. A helyzetkihasználással hadilábon álltunk, de reméljük, hogy ez egyszer majd megszakad.” – olvashatjuk Jelena Richárd vezetőedző szavait a HR-RENT Kozármisleny weboldalán.

A kozármislenyi futball csapat felkészüléseinek, edzéseinek hétköznapjaiba beleszólt a COVID-19. Ebből s kitűnik, hogy a vírus újra itt van köztünk és a legváratlanabb pillanatokban veti fel a fejét. Megtámadhat legyengült szervezetet, de a sportos fiatal is megfertőződhet, és tüneteket produkálhat bármelyik pillanatban. Sajnos ez a történet is azt mutatja, hogy a vírust bárki elkaphatja, megfertőződhet.

Mint ahogy megtörtént ez a kozármislenyi felnőtt futball csapat egyik játékosával. A mai napon egy játékos pozitív tesztet produkált. Miután az előző héten már nem ment közösségbe, mert a hét közepe óta enyhe tüneteket észlelt magán, így szerencsére a hétvégi mérkőzést is kihagyta.

A HR-RENT Kozármisleny csapat játékosait ma azonnal tesztelték és jelenleg várják a hatósági tesztek eredményeit. A focicsapat a következő hétvégén Vácra utazna, de az események tükrében inkább felvették a kapcsolatot az ellenfelükkel, és a meccs elhalasztását kezdeményezték.

A várakozás ideje alatt újra felhívták a figyelmet az előírt protokoll szigorú betartására, vagyis a maszk viselésére a stadion egész területén!

Az utánpótlás csapat továbbra is megtartja az edzéseket, fokozott figyelmet fordítva az előírások betartására. Maszkban való érkezésre, kézfertőtlenítő használatára. A szabadtérben történő eligazítások fontosságára.

Fokozottan felhívják a figyelmet, hogy a sportolók illetve az edzők csakis egészséges, tünetmentes állapotban érkezzenek az edzésekre. Fontosnak tartják, hogy az edzők a sportolás megkezdése előtt tájékozódjanak a játékosok pillanatnyi állapotáról.

A kísérő szülők figyelmét is felhívták, hogy ne tartózkodjanak a pálya szélén, és a sportlétesítmény területén. Lehetőleg az edzésekre a sportolók érkezzenek sport felszerelésben. Az edzések befejezése után a lehető leghamarabb hagyják el a stadion létesítményeinek területét.

Kérik az érintettek megértését és együttműködését. Felhívják a figyelmet a személyes felelősségvállalás fontosságára és a sporttelepen a maszkviselés betartására. Vigyázzunk magunkra és egymásra! HAJRÁ MISLENY!

Forrás: kozarmislenyfc.hu

Fotó: kozarmislenyfc.hu