A Mohácsi Kisfaludy Károly Gimnáziumban, már holnap sem lesz tanítás. Az intézmény Hivatalos Facebook oldalán jelentették be, szűkszavúan. – írja a blikk.

KEDVES DIÁKOK! KEDVES SZÜLŐK!Gimnáziumunkban 2020.09.03-04. (CSÜTÖRTÖK – PÉNTEK) RENDKÍVÜLI TANÍTÁSI SZÜNET lesz!…

Közzétette: Mohácsi Kisfaludy Károly Gimnázium – 2020. szeptember 2., szerda

Úgy tudni, hogy a pedagógus aki megfertőződött koronavírussal, részt vett egy értekezleten a intézmény többi pedagógusával együtt, így a teljes tantestületet, illetve a műszakis kollégák és a karbantartók egy részére is 2 hetes karantént határoztak meg. – adja hírül a blikk.

A mohácsi iskola a szabadpecs.hu számára juttatott el közleményt, amiben ez állt:

A Mohácsi Kisfaludy Károly Gimnázium egyik pedagógusánál a COVID teszt szeptember 2-án pozitív lett. Az érintett pedagógus múlt hét pénteken részt vett egy alkalmazotti oktatáson, majd nevelőtestületi értekezleten, ahol az intézmény teljes állománya ott volt (29 pedagógus, 10 technikai dolgozó) . A járványügyi megelőző intézkedéseket a résztvevők maradéktalanul betartották. Az oktatáson, értekezleten résztvevők hatósági házi karanténba kerültek. Az intézményben kétnapos rendkívüli tanítási szünetet rendelt el az Oktatási Hivatal. Tantermen kívüli, digitális munkarendet az Operatív Törzs rendelhet el, az EMMI erre vonatkozó javaslatát előkészítette. A teszteléssel kapcsolatban a járványügyi hatóság tud további felvilágosítást adni.

Frissítés, a mohácsi önkormányzat is reagált a hírre!

A vírus újra támad, figyelnünk kell…❗️❗️❗️Ahogyan eddig, Mohács Város Önkormányzata ezután is minden tőle telhetőt…

Közzétette: Mohács Város Önkormányzata – 2020. szeptember 3., csütörtök